Vjeran pas čeka vlasnike koji su ga poput smeća i po zimi izbacili na cestu

Screenshot

IZ DETROITA nam stiže dirljiva fotografija snimljena ranije ovog tjedna. Prikazuje tužnog psa sklupčanog na svojoj omiljenoj fotelji.

Problem je u tome što se fotelja nalazi na ulici, gdje su je prije nego što su se odselili ostavili bivši vlasnici napustivši pritom i svog dojučerašnjeg najboljeg prijatelja. Ostavili su ga da se smrzava na ulici okovanoj snijegom i ledom.

Srećom, pronašli su ga volonteri Detroit Animal Welfare Groupa, neprofitne organizacije koja se specijalizirala za spašavanje životinja. Iz njihovih Facebook objava doznajemo da se pas zove Ollie-Loo, a vlasnici su ga napustili prije nekoliko mjeseci.

Unatoč tome, on ih je cijelo vrijeme čekao ležeći u svom naslonjaču. Volonteri su ga pronašli izgladnjelog i s ozlijeđenom nogom!

Osim što prikazuje zašto je pas čovjekov najbolji prijatelj, fotografija je dokaz da psi imaju jednu veliki manu - previše vjeruju ljudima koji ih prečesto svojim postupcima iznevjere.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.