VIDEO Vlasnik se raspametio od sreće kada je ugledao svog nestalog psa

Screenshot: YouTube

PSI SU ravnopravni članovi obitelji. Kada im se nešto dogodi, svaki vlasnik osjeća nevjerojatnu tugu. Teško je gledati bolesne i ozlijeđene ljubimce. Teško je gledati ljubimce koji zbog nečega pate, a najgore je biti odvojen od ljubimca s kojim svakoga dana provodite vrijeme. Nekada ta razdvojenost dolazi zbog posla ili putovanja na koje vaš ljubimac ne može ići, a nekada se dogode ružnije stvari. Nekada se dogodi da ljubimac nestane ili pobjegne.

Dovoljan je trenutak nepažnje i ljubimac se može zaigrati i otići u nepoznatom smjeru. Kada se dogodi takvo nešto, potrebno je puno ljudi, truda i vremena da ljubimac dođe na sigurno. Ovoj je obitelji nestao pas i deset dana nisu znali gdje se nalazi. Svi su bili tužni, no sve je to najviše pogodilo glavu obitelji.

Psiću danima nije bilo traga ni glasa. Nakon deset dana, vlasnica ga je uspjela pronaći i odvesti kući. Kada je njezin muž shvatio što se događa, potrčao je prema autu i nije mogao doći sebi od uzbuđenja. Ovo je jedan od najljepših susreta vlasnika i ljubimca koje smo ikada vidjeli, a sigurni smo da će i vama uljepšati dan. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.