VIDEO Vatrogasac s Brača spasio mačku s krova, ljudi oduševljeni: Ovo je pravi heroj

Foto: Bračke šape/Facebook

NAKON što su vatrogasci iz Supetra prošlog tjedna u suradnji s HGSS-om spasili psa iz jame, sada su pomogli još jednoj životinji. Na Facebook stranici udruge Bračke šape objavljena je snimka na kojoj se prikazuje da je mačka na krovu i nije se mogla sama spustiti. 

"Samo par dana nakon spašavanja psa iz jame, trebalo je opet zvati Vatrogasce Supetar.... I kad misliš da bi te sad već mogli poslati kvragu što ih svako malo zoveš, oni s tri srca opet idu i opet spašavaju. Ovog puta mačku", piše u opisu snimke.

"Hvala puno na strpljenju, na dobroj volji, na profesionalnosti, na ljubavi prema onima koji nas trebaju", volonteri su zahvalili vatrogascima.

 

Vatrogasac je s lakoćom dozvao mačku. Dao joj je hrane, a kada je ona prišla pojesti, uhvatio ju je za šiju i spustio s krova. Pratitelje stranice Bračke šape oduševio je potez vatrogasca.

"Ja sam bez riječi od zadivljenosti. Ni mama mačke ne bi tako dobro obavila ovaj zahvat za kožu na vratu. Mačka se zaista sva prepustila i on ju je ležerno odnio dolje", "Bravo", "Ovo su pravi heroji. Svako poštovanje, zdravlje, sreću i dug život", napisali su.

Bračke šape su, inače, skupina volontera i ljubitelja životinja koji na otoku Braču pokušavaju pomoći životinjama koje pomoć trebaju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.