VIDEO Ranjena pčelica i žena su postale nerazdvojni prijatelji

Screenshot: YouTube

PČELICA je osjetila da će joj ova divna žena pomoći i uhvatila je prvu priliku da joj se popne na ruku dok je radila u vrtu. Tek kada je podigla ruke, žena je primijetila da pčelica nema krila i znala je da joj nekako mora pomoći.

Dala joj je slatke vode i stavila je na cvijeće u nadi da će se malo osvježiti i krenuti dalje. Žena je otišla za svojim obavezama i vjerovala je da je više neće biti kada se vrati. No pčelica ju je čekala. Kontaktirala je stručnjake za pčele kako bi doznala što može napraviti i kako joj može pomoći.

Donijela ju je u kuću i napravila joj mjesto za oporavak. Pčelica je to super prihvatila i brzo je pokazala ženi koliko je zahvalna. Penje se po njezinim rukama i obožava zaspati posred dlana. Iako je malena bila sretna sa svojom ženom, nije mogla dugo ostati s njom.

Ona je bila stara i bolesna i jedne je večeri zauvijek zaklopila svoje oči. Ovo prijateljstvo je nevjerojatno i divno, a sigurni smo da je ova žena dala sve od sebe da pomogne ovoj maloj pčelici da svoje zadnje dane uživa na sigurnom.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.