VIDEO Pronašli su promrzlog psića ispod mosta i spasili mu život

Screenshot: YouTube

OVAJ preslatki malac gotovo je izgubio život. Pronašli su ga pod mostom promrzlog i "uplakanog". Borio se za život i dozivao ljude da mu pomognu. Policajci su ga odmah utoplili i odveli na sigurno. Vrlo brzo se oporavio i bio je spreman za novi život. Jedna ga je policajka posjećivala za vrijeme cijelog boravka u azilu.

Nakon vrlo kratkog perioda, shvatila je da se previše vezala za njega i odlučila je odvesti ga kući. Malac obožava svoju novu vlasnicu i dom, a čest je posjetitelj u policijskoj stanici. Tamo posjećuje osobe koje su ga spasile od smrti i bit će im vječno zahvalan. Mnoge životinje prepuštene su same sebi i to ne prestaje čak ni kada su temperature ovoliko niske.

Mi im možemo pomoći tako što ćemo otvoriti ulaze i pustiti ih unutra. U ulazu im možete ostaviti hranu i vodu, a ako je ostavljate vani, pazite da hrana bude u granulama, a voda topla kako bi što dulje ostala u tekućem stanju. Isto tako, možete im napraviti kućice koje će ih zaštiti od hladnoće. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.