VIDEO Potpuno je poludio kada je shvatio da ima miša u kući

Foto: Pixabay

BAŠ KAO i nama, i miševima je tijekom hladnijeg vremena potreban udoban i topao dom. Problem nastaje kada se ovi malci odluče useliti u naš dom i učiniti ga svojim. No, postoje načini na koje se možete riješiti ovih glodavaca. Ako ste primijetili jednom miša u kući, vjerojatno ih imate više. Nećete imati samo dva, tri miša, imat ćete cijelu jednu zajednicu miševa jer se oni razmnožavaju jako brzo.

Mnogi su znakovi da su vam ove životinje u stanu, no najsigurniji znak je mišji izmet. Drugi sigurni znak su "otvorene" ambalaže hrane - koje su obično izgrickane. Miševi zubima mogu napraviti vidljivu štetu u vašem stanu. Najlakše ih se riješiti pomoću klopke - one nisu skupe i ne zagađuju okolinu. Postoje klopke kojima ne možete povrijediti miša, to su klopke u vidu zatvorenih, poteznih zamki.

Nakon što ga uhvatite, morate otkriti kako vam je miš ušao u stan te "zakrpati" to mjesto. Čak i rupa veličine novčića može biti dovoljna da vam se usele u dom. Ovim se ljudima dogodilo upravo to. Nisu htjeli ozlijediti miša pa su napravila pravu potjeru. Iako je ovo ozbiljan problem, vjerujemo da će vas video nasmijati. Ne bismo mu htjeli biti u koži.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.