VIDEO Pas s deformitetom postao je dio obitelji koja ga obožava

Screenshot: YouTube

OVOG posebnog psa spasili su s portorikanske plaže koju nazivaju plažom mrtvih pasa. Ona je poznata po gomili pasa koji tamo budu ostavljeni i napušteni od vlasnika. Toga su dana spasili cijelo leglo. Murray je bio poput svoje braće i sestara - sasvim običan psić. No s vremenom se to promijenilo. Murray je dobio vrlo lošu dijagnozu, bio je zaražen virusom od kojeg otiče mozak. Veterinari su mislili da neće preživjeti te da će njegov mozak nadrasti lubanju.

Bili su spremni za uspavljivanje, no nekoliko sekundi prije zahvata, Murray je počeo mahati repom i odlučili su da to ipak neće napraviti. Vrlo je brzo pronašao privremeni dom. Tamo se odlično uklopio, cijela ga je obitelj odmah zavoljela, uključujući i druga dva psa. Nakon nekog vremena, shvatili su da se Murray savršeno uklopio u njihovu obitelj te su ga odlučili zadržati. Kažu kako je on poseban pas i kako je svima najdraži. Vrlo je poslušan, drag i prava je maza. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.