VIDEO Ova je obitelj ispunila posljednju želju svoje bolesne kujice

Screenshot: Youtube

PENNY i njezin muž Kevin saznali su da njihova kujica ima tumor. Morali su donijeti tešku odluku i uspavati je jer nisu htjeli gledati kako se muči.

Njezin posljednji dan htjeli su učiniti posebnim i više od svega htjeli su da bude sretna. Najprije su je odveli na posljednji nezdravi obrok koji je obožavala.

Pojela je cheeseburger, krumpiriće i sladoled. Nakon toga, htjeli su je odvesti u park kako bi uživali u posljednjim satima. No onda su naletjeli na policijski auto. Policajac ih je zaustavio.

Rekao im je kako imaju predivnog psa i pitao koliko je star. Penny je u suzama rekla da ima sedam godina, ali da je danas njezin posljednji dan.

Zamolila ga je za jednu fotografiju s njihovom ljubimicom jer je njezin muž oduvijek htio da ona bude policijski pas. Policajac je pristao i rekao kako se sve događa s razlogom.

Bio je presretan što je upotpunio njihove posljednje sate. Iako se toga dana kujici Charlie ispunilo nekoliko želja, vjerujemo da je ljepša od svih vrijeme provedeno s ljudima koje obožava. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.