VIDEO Glumac Chris Evans je odao počast svom spašenom psu

Screenshot: Twitter

CHRIS Evans je poznat po svojoj ulozi Kapetana Amerike, ali malo ljudi zna da je i strastven ljubitelj životinja te da je udomio napuštenog psa.

Njegov pas i najbolji prijatelj Dodger spašen je iz skloništa, a Chris Evans je iskoristio priliku kako bi potaknuo ljude da udomljuju pse i odao počast svom psu na Twitteru.

Objavio je sladak video o njihovom prvom zajedničkom susretu i dodao da su baš spašeni psi najbolji psi, a mi mu vjerujemo.

Skloništa su i kod nas odbačenim ljubimcima napunjena preko kapaciteta pa udomljavanjem psa ne pomažete samo jednom psu nego barem dvojici.

Jednoj životinji kojoj dajete pristup svom domu te drugoj koju volonteri mogu spasiti s ceste i smjestiti na sigurno mjesto u sklonište.

Lijepo je vidjeti kada poznati glumci rade dobra djela i vjerujemo da bi svi, u skladu sa svojim mogućnostima, ponekad trebali napraviti koje dobro djelo i uljepšati ovaj svijet.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.