Veterinarka pokazala masivno štene vukopsa: Ima tri mjeseca i 16 kilograma

Screenshot: TikTok

HIBRID domaćeg psa i divljeg vuka imena Syrus zadivio je korisnike TikToka. Vukopsa starog 12 tjedana pokazala je veterinarka dr. Lindsay Butzer. Unatoč tome što je beba, Syrus ima 16 kilograma i veterinarka se pomučila da ga zadrži u svojim rukama.

@dr_lindsaybutzer Wolf Hybrid puppy! • #wolf #wolfhybrid #wolfpuppy #wolfhybridpuppy #wolfpuppies #wolves #wolfdog #animals #wolfhusky #wolfhuskypups #wolfpack #veterinarian #floridaveterinarian #dogsofttiktok #animalsoftiktok #fyp ♬ One Kiss - Calvin Harris & Dua Lipa

Syrus je posjetio dr. Butzer kako bi dobio drugu dozu cjepiva, a veterinarka je za Newsweek otkrila da je jako umiljat te da se igra s većim psima kao što su njemački ovčari i dobermani.

Hibridi psa i vuka legalni su na Floridi, gdje je nastala snimka. Međutim, smatraju se divljim životinjama u zatočeništvu, a ne kućnim ljubimcima, a njihovi vlasnici moraju dobiti posebnu dozvolu da bi ih mogli posjedovati.

Vukopsi poput Syrusa mogu težiti do 50 kilograma, iako dr. Butzer ističe da je Syrus manji od svoje braće i sestara, koji također posjećuju njezinu veterinarsku praksu. Syrusova majka je 40 posto vuk, 30 posto malamut, 20 posto njemački ovčar i 10 posto haski. Otac mu je 20 posto vuk, 60 posto sibirski haski, a ima i gene malamuta i njemačkog ovčara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.