UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Pretučena beba treba vašu pomoć

Foto :Udruga Spaska

JOŠ jedna malena napaćena duša sa slomljenim tijelom i duhom. Još jedno maleno biće kojem je potrebna pomoć dobrih ljudi. Ne zna se tko je to učinio, no malenoj kujici od siline udaraca izbijeno je oko i slomljena vilica. Njoj je hitno potrebna pomoć!

Malena je mnogo iskrvarila pa hitna operacija nije moguća. Nivo eritrocita je vrlo nizak, no iz dana u dan ide nabolje. Kada se krvna slika popravi, malena će morati na operaciju oka. Nažalost, na vađenje, jer oko se više spasiti ne može. Nakon toga potrebna joj je kućna njega. 

Malena Suza nalazi se u Kraljevu kod tete čuvalice koja se brine za nju i prikuplja donacije u vidu novčane potpore za operaciju i organizaciju prijevoza. Poslije operacije malenoj će biti potrebna posebna medicinska prehrana kako bi se što prije oporavila.

Ako ste u mogućnosti i imate volje pomoći ovoj malenoj, možete se zaštitarkama koje se brine za nju javiti na broj 098316361 ili putem maila: Irinea_habek@hotmail.com. Također, možete ih pronaći na Facebooku pod imenom Irinea Habek ili Danijela Jović. Djevojke i mlada kujica bit će vam zahvalni.

Donacije je moguće uplatiti i putem Pay Palla ili na račun udruge Spaske s naznakom ''Za Suzu''.

Devizni racun 340-1000974746 

IBAN RS35340000001101036163

SWIFT CODE GIBARS22

ERSTE BANKA - Cara Lazara 69, 36000 Kraljevo, Srbija

Pay Pall: jocishandiccappeddog@gmail.com

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.