Upoznajte Dariusa, štakora koji je pravi umjetnik i koji će vam uljepšati dan

Amalie Markota Andersen

AMALIE Markota Andersen ima štakore za kućne ljubimce već dugi niz godina. I sama je umjetnica, a njeni ljubimci uz nju vrlo brzo nauče slikati. Darius je bio jedan od njih, a iako više nije živ, njegove slike su postale popularne na društvenim mrežama i dan danas uveseljavaju ljude na internetu.

Nakon što ga je Amelie istrenirala, Dariusu je bilo potrebno desetak minuta da napravi svoje umjetničko djelo, a njegove čak tri slike su i prodane. Amelie kaže da su štakori idealni ljubimci, no problem je što žive jako kratko i do sada ih je imala 9.  

No Darius je bio uistinu poseban, nije volio kao drugi istraživati po kući, više je uživao u maženju sa svojom vlasnicom i slikanju.

Nažalost, Darius je uginuo ove godine, no njegove slike su i dalje popularne po internetu i njegova priča je poznata svima. Nadamo se da će Ameli pronaći nasljednika za ovog slatkog i nadarenog štakora. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.