Uplašeni pas na krovu čekao spasitelje. Kada ih je vidio, poludio od sreće

Screenshot: YouTube

NAPUŠTENIH pasa ima posvuda. Na ulicama, u šumama, na smetlištima, u starim kućama u kojima odavno nitko ne živi te u udrugama i azilima u kojima su sigurni. No ponekad ih ljudi zateknu na čudnim mjestima i u čudnim i teškim situacijama. Ovo spašavanje jedan je takav slučaj. Volonteri iz Arizona Humane Society dobili su poziv o pit bullu koji se našao na krovu kuće.

Nitko nije znao kako je tamo došao, a još čudnija je činjenica to što pas nije bio na krovu svoje kuće, vlasnici kuće nisu njegovi vlasnici. Kada su ga došli spasiti, on se toliko obradovao da je gotovo pao s krova te srušio jednog od svojih spasitelja. Na kraju su svi sigurno sišli s krova, a psa su prevezli u ambulantu.

Tamo je ustanovljeno da nije čipiran. Vrlo brzo su otkrili da se radi o predivnom psu koji obožava ljude i koji je nježna dušica koja će se uklopiti gotovo u svačiji dom. Udomljavanje se dogodilo vrlo brzo, a ovaj nježni pit bull završio je u rukama žene koja tvrdi da nikada nije upoznala ni imala tako nježnog i brižnog psa.

On je hodajuća ljubav. Na početku se sramio i bio je pomalo oprezan, no kada se opustio, pokazao je svoju luckastu i razigranu stranu. U nastavku pogledajte koliko je bio sretan kada su ga spasili i kako izgleda njegov život u novom domu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.