Teo je dugo čekao na svoju obitelj, no sreća nije dugo trajala

Volonteri

TEO je simpatičan pas o kojem smo pisali već dvije priče, jednu tužnu prije 8 mjeseci gdje traži dom i zatim nakon dva mjeseca sretnu priču o novom životu i samo njegovoj obitelji.

Nažalost, Teo ima i treću priču koja nije lijepa. Da vas podsjetimo malo o dragom psu: Teo ima 6 godina i većinu svog života je proveo na lancu.

Spasila ga je volonterka Melita te je proveo godinu i pol na privremenom smještaju gdje za njega nitko nije pitao. Nakon naše priče o njemu, javilo se par osoba zainteresiranih za njega i nakon samo dva mjeseca je Teo otišao u novu obitelj.

Bio je s njima na moru, naučio se na život u kući, naučio se igrati i svoje srce je dao toj obitelji. Nažalost, nakon 7 mjeseci sreće, Teo je opet ostao bez krova nad glavom.

Obitelj se više ne može brinuti za njega, a razlozi stvarno nisu važni. Važno je da Teo čim prije pronađe privremeni smještaj ili obitelj koja će preuzeti odgovornost i imati ga do kraja njegovog života jer će ga povratak u kavez slomiti.

Ako se odlučite udomiti psa, znajte da je to odgovornost za čitav njegov život jer se radi o živom biću i budite spremni na sve moguće scenarije koji se mogu dogoditi i na sve životne prepreke koje bi mogle biti pred vama. I životinje imaju srce koje može biti slomljeno zbog neodgovornih vlasnika, nemojte biti jedan od takvih ljudi.

Iako je prošao puno tužnih priča i ima slomljeno srce, Teo i dalje vjeruje ljudima, a nama je da mu dokažemo da ima opravdani razlog. Za sve informacije za slatkog psa javite se na Facebook profile Melite i podijelite njegovu priču. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.