Sedam načina na koje nas mačke svakodnevno plaše više od horora

Screenshot: Rumble

SVAKOM je vlasniku dobro poznato da mačke imaju puno čudnih navika. Neke od tih navika znaju nas dobro prestrašiti. Jedan je vlasnik odlučio nabrojati te strašne navike te ih snimiti. Mnogi su se vlasnici mačaka pronašli u ovome, pa evo kako nas mace straše iz dana u dan:

 
1. Mace nas često znaju uplašiti odmah nakon što otvorimo oči i to baš zbog toga što su njihove oči uperene u nas. To buljenje bude pomalo jezivo, no s vremenom se na to naviknemo. 
 
2. Mace nas plaše otvaranjem vrata. Nekada se prestrašimo i pomislimo da se radi o nadnaravnim silama, no onda pogledamo dolje i vidimo da nas je naša maca došla potražiti. 
 
3. Mace nas često uplaše u mraku. Odlazak u podrum ili neku neosvijetljenu prostoriju može biti jeziv, osobito ako je prvo što ugledate par svjetlećih očiju. 
 
4. Mace vide stvari koje mi ne vidimo. To zna biti poprilično strašno i neki ljudi tvrde da one mogu osjetiti prisutnost nekih nadnaravnih sila. 
 
5. Još se više uplašimo kada na te nevidljive stvari počnu mijaukati i reagirati. 
 
6. Jako nas uplaše kada vidimo da spavaju otvorenih očiju. 
 
7. Mace nas plaše ispuštanjem čudnih zvukova usred noći. 

Source: 7 Ways cats creep you out by coleandmarmalade

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.