Psi se obojili jestivom bojom i nasmijali cijeli internet svojim Hulk izgledom

Screenshot: YouTube

AKO imate psa, sigurno ste upoznati s tim koliko je opasno ostaviti ga samog predugo. Ako slučajno ostavite otvorenu prostoriju u koju vaš ljubimac nikako ne bi trebao ući kada je sam, opasnost se podupla. Ljubimci griješe, naprave glupost kada ne trebaju, kada im je dosadno ili su usamljeni. Mi im rijetko zamjeramo zbog toga, no nekada su posljedice vidljive danima i poprilično smiješne.

Ponekad posljedice uključuju određenu štetu, no u usporedbi s ljubavlju koju od ljubimaca dobijemo, svaka je šteta nezamjetna. Yada Ornsomjit vlasnica je nekoliko pasa, no njezina dva francuska buldoga su najnestašnija. Prije nekoliko dana slučajno je ostavila otvorenu kuhinju, a njezina dva psića morala su ići vidjeti što tamo ima zanimljivoga. Srušili su jestivu boju za hranu s kuhinjskog pulta i zabava je počela. Nakon što su se dobro uvaljali u zeleni prah i raspršili ga po cijeloj kuhinji, napravili su nered dovoljan za cjelodnevno čišćenje.

Yoda je izjavila kako su ona i njezin partner tri puta prali svoje ljubimce, no boja je i dalje bila tu. Najvažnije je da se radilo o jestivoj boji pa psima nije bilo ništa, osim što su izgledali kao dva malena Hulka. Sigurni smo da će se ova priča dugo pamtiti. Pogledajte kako su izgledali nakon toga. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.