Posjetite humanitarno-edukativni događaj za napuštene njuške

123rf.com

U SUBOTU 20. travnja od 10 sati do 2 u noći budite dio humanitarno-edukativnog događaja pod nazivom 6 Dog Aid - Foto njuške, koji su zajedničkim snagama organizirali volonteri projekta Helping Animals i Kulturni centar Mesnička s ciljem prikupljanja donacija za Udrugu za pomoć i unaprjeđenje života životinja Merida iz Zagreba te Farmicu iz Našica.

Događaj počinje zakuskom, a cijeli dan će vam na raspolaganju za pitanja i savjete biti volonteri te ćete moći upoznati pse pod skrbi Udruge Merida. Volonteri projekta Helping Animals će za fotkanje ljubimaca biti na raspolaganju d 13 do 17 sati te ćete sliku moći dobiti na licu mjesta uz dobrovoljnu donaciju.

U 17 sati je službeno otvorenje izložbe fotografija pasa koji se nalaze pod skrbi Meride, a možete ih i kupiti te time pomoći životinjama. Nakon predstavljanja projekta Helping Animals, Udruge Merida i Farmice, moći ćete čuti i o projektu Šapa za penziće koja je u suradnji s Udrugom Plava šapa ostvarena s ciljem pomaganja osobama oboljelim od Alzheimera.

U 18 sati dođite na besplatno predavanje koje će održati Dr. sc. Irena Petak, savjetnica za ponašanje životinja, te nakon toga doznajte više i o prirodnim dodacima i prehrani pasa. Nakon predavanja, volonteri i predavači će vam biti na raspolaganju za sva pitanja i savjete.

Nakon službenog dijela zabavite se uz DJ-a i u kasnijim satima bend Fukophonix. Na događaj možete doći s ljubimcem ili sami, a ono što je Farmici i Udruzi Merida potrebno za njihove štićenike su hrana, ampule i tablete protiv unutarnjih i vanjskih parazita, igračke, vodilice i ogrlice te novčane donacije za pokrivanje veterinarskih troškova.

Udruga Merida ima na skrbi 30 pasa i 10 mačaka, a Farmica preko 100 životinja, te trenutno prikupljaju sredstva za izgradnju novih bokseva.

Svaka pomoć i donacija je dobrodošla, a vjerujemo da ćete se na ovom događaju dobro zabaviti, upoznati preslatke njuške i naučiti nešto novo. Više informacija o događaju možete doznati OVDJE

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.