Ova se maca boji svih i svega, ali s losovima ima posebnu vezu

Screenshot: Facebook

LJUDI mačke uglavnom doživljavaju kao neustrašive životinje koje žive po svojim pravilima i ne mare za druge. No baš kao i u našem svijetu, i u njihovom postoje razlike. Nisu sve mace iste. I kod njih postoje izuzeci. Neke nisu toliko snalažljive i gipke, neke se vole maziti baš uvijek, neke ne vole rušiti stvari sa stolova i neke od njih nisu baš toliko hrabre.

Maca iz videa jedna je od njih. Ona je pomalo drugačija. Ne voli druge mačke i boji se najobičnijih stvari. Upravo zbog toga njezina vlasnica bila je začuđena kada se ona počela družiti s losovima u blizini njihovog doma. Druge mačke bi je užasavale, no losovi su je na neki način fascinirali. Gledala bi u njih dugo iz sigurnosti svog doma, zatim bi tražila vlasnicu da je pusti, a onda bi im se polako približavala.

Naposljetku bi oni došli do nje, uputili bi si nekoliko duuugih pogleda i otišli svatko na svoju stranu. Nama se čini da je ovo početak divnog i neobičnog prijateljstva. Moramo samo pustiti macu da se opusti te da shvati da joj njezini čudni poznanici neće ništa te da ih se ne treba bojati jer joj oni samo žele postati prijatelji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.