"Nije prestajala lajati": Kujica spasila obitelj od požara

Screenshot: Reddit

JEDNA korisnica Reddita objavila je sliku svoje kujice te napisala da ih je spasila od požara koji je buknuo u njihovom dvorištu. "Ovo je Rae. Sinoć nas je spasila tako što nas je lajanjem upozorila na požar. Dobra djevojka, Rae", napisala je uz fotografiju kujice. 

Požar je ovom paru buknuo u prednjem dvorištu te ga isprva nisu primijetili, ali kujica nije prestajala lajati pa je suprug autorice pogledao kroz prozor i uočio vatru.

"Nije prestajala lajati pa je moj muž pogledao van i vidio dvorište u plamenu. Vatrogasci su stigli brzo, a izgubili smo samo nekoliko grmova i stražnja dvorišna vrata kada je vatrogasac proletio kroz njih poput Kool-aid Mana. Nitko nije ozlijeđen, a sama kuća je neoštećena", napisala je autorica. 

"Poslije je vodim u trgovinu za kućne ljubimce da kupim doslovno sve poslastice i igračke koje imaju", opisala je kako će nagraditi svoju kujicu koja ih je spasila. 

"Sretan sam što imaš tako dobrog heroja kod kuće", "Trebali bismo Raein dan učiniti državnim praznikom", "Koja dobra djevojka. Ona zaslužuje malo poslastica. Psi su super za to, moj poludi svaki put kad zapalim šibicu", "Drago mi je da je sve ispalo dobro. Bravo, Rae", pisali su oduševljeni korisnici. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.