Malena Frida traži dom, njezine tužne oči dirnut će i one hladnog srca

Foto:Facebook/Sigurna kućica

PRESLATKA Frida štićenica je udruge Sigurna kućica i traži dom. Malena kujica ima svega dva mjeseca i nikada nije imala dom. Pomozimo joj da pronađe obitelj kako bi od malena znala što znači imati obitelj i ljubav. 

"Frida još uvijek čeka dom. Tri male sestrice su još uvijek bez ikoga svog. Jedna od njih je Frida. Preslatka njuškica danas je opet pozirala, no s tugom u očima jer srce osjeća da je samo, da je nevoljeno od nekoga tko bi mogao biti obitelj, a zagrljaja nema ili su rijetki. Kao i posjetitelji u tjednu. 

A ona čeka, šapicama dodiruje nekoga koga nema, u nadi da će dozvati ljubav u svoj mali život napuštene njuškice. Frida je malo štene i ljepotica, ali još nije dobila ni jedan upit, a ista jaknica koja joj je bila velika kad se prvi put slikala joj je sad taman. Boks joj krade najljepše i najnježnije dane", stoji u opisu objave na Facebook stranici udruge. 

Malena Frida je cijepljena i čipirana, ima tek dva mjeseca i čeka da netko odluči dati joj priliku da pokaže koliko može voljeti. Svi zainteresirani za njezino udomljenje neka se jave udruzi Sigurna kućica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.