Udomljavanje

Maja je štene ostavljeno u Slavoniji. Pomozimo joj pronaći dom

Udruga Rocco

MAJA je mlada kujica od svega pet mjeseci koja se nalazi pod skrbi Udruge za zaštitu životinja Rocco iz Vinkovaca. Kao što je slučaj i kod puno drugih pasa, njen život je počeo tužno, naime netko ju je ostavio, a ona je imala sreće što su je pronašli volonteri.

Njene skrbnice kažu da je ona jedno divno i pametno štene, obožava igru i obožava biti s ljudima. Zapravo je nevjerojatno da psi, unatoč tome što ih čovjek ostavi, i dalje žele biti blizu nas i slijepo nam vjeruju.

Maja će biti srednje veliki pas, cijepljena je i čipirana. Sve što joj nedostaje je obitelj koja će je voljeti i paziti do kraja njenog života.

Index ljubimci vas pozivaju da se pridružite kampanji udomljavanja napuštenih životinja i ako ne možete udomiti, podijelite njihove priče.

Sve informacije za ovu prekrasnu mladu kujicu možete dobiti na kontakt broj 098 176 8059  ili na Facebook stranici Udruge Rocco.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.