Mačka lutalica ugledala mačiće kroz prozor jedne kuće, odmah se zaljubila

Screenshot: Instagram

U KUĆI Danielle Chavez živi mnogo mačaka i mačića, ali nikada nije mislila da bi ta vesela družina mogla privući još jednu mačku u njihov dom.

Jedna crno-bijela mačka lutalica sasvim slučajno je ušetala u dvorište Danielline kuće, kada je kroz prozor ugledala mačiće i odmah se zaljubila.

"U početku sam mačku vidjela jedino na nadzornim kamerama. Obično bi sjedila u dvorištu i promatrala druge mačke. Mislim da su je one s vremenom pozvale da im priđe bliže", rekla je vlasnica za The Dodo.

Uskoro je shvatila da nije riječ o mački nego o mačku i dala mu je ime Buddy. Nije bila sigurna odakle je došao pa ga je odnijela u obližnju veterinarsku stanicu, gdje je utvrđeno da nije čipiran. Dala ga je kastrirati te ga je vratila u dvorište jer u tom trenutku nije imala mjesta za još jednog člana.

Buddy je nastavljao navraćati, a Danielle ga je tada uzela k sebi.

"Nije bilo lako navesti ga da mi vjeruje niti da uđe u kuću jer je i dalje samo promatrao s distance. Nakon nekog vremena uspjela sam mu postaviti zamku i ušao je u kuću. Iako je na prvu bio neprijateljski raspoložen, kasnije se sve promijenilo i postao je stalni član naše obitelji", ispričala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.