Maca avanturistica zapela na krovu

 Screenshoot:YouTube

Kao i sve mačke, Zvončica je radoznalo istraživala oko obiteljske kuće i opazila u jednom trenutku krov koji joj se učinio jako zabavnim i zgodnim. Na sve načine se trudila popeti da može u miru sve dobro istražiti i nakon nekog vremena, konačno je i uspjela.

 
No ubrzo joj je postalo dosadno i htjela se vratiti, no već umorena silnim istraživanjem ostala je bez ideje kako se spustiti.
 
Naravno, kada je njena obitelj shvatila gdje je Zvončica, nije im bilo druge nego pozvati pomoć. Na teren su došli volonteri i odmah shvatili da spašavanje neće biti izvedivo bez pomoći vatrogasaca. Vatrogasci su odmah postavili ljestve i krenuli u misiju spašavanja, iščekivajući da će mica biti uplašena i nervozna. No Zvončica, umorna od istraživanja krova, iznenadila ih je i odmah prišla vatrogascu u njegov mačji transporter. 
 
Mirno se smjestila i čekala da je vatrogasac Andy sigurno spusti. Osjećajući se sigurno u naručju svojih ljudi, Zvončica je počela presti znajući da će dobiti hranu i biti na toplom. Njena avantura je imala sretan kraj i vjerujemo da joj neće tako skoro krenuti u novi pothvat.
 
Ako se vaša maca slučajno popne na krov, odmah zovite vatrogasce, to je najsigurniji način spašavanja za mačku i za vas.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.