Kupujte povoljnije na Slon.hr-u: Provjerite super akcije za vaše ljubimce

Foto: 123rf, Slon.hr

SLON.HR danas i iduća dva petka ima odličnu akciju za vaše pse i mačke - kvalitetnu Fish4Dogs hranu sniženu čak 20 posto. Tako primjerice, vreće od 12 kilograma možete kupiti po cijeni nižoj čak 125 kuna!

Fish4Dogs je ukusna, prirodan i zdrava hrana za pse koja se sastoji od ribe, ne sadrži gluten, a istovremeno je i hipoalergenski proizvod u kojemu se nalazi prirodna omega 3. F4D hrana, između ostalog, pomaže zdravlju kože i dlake, pokretljivosti zglobova, daje energiju. Proizvode F4D potražite ovdje.

Izvrsnu akciju Slon.hr u svibnju nudi i za Purina pro Plan hranu. Primjerice, Pro Plan Medium Sensitive Skin 14 kilograma za odrasle pse možete kupiti po cijeni nižoj čak 137 kuna! ostale Pro Plan akcije pogledajte ovdje. Pro Plan hrana štiti Vašeg ljubimca time što mu podupire imunološki sustav, stvara lijepu kožu i dlaku i omogućuje zdravu probavu. Sve Pro Plan recepture su razvili iskusni veterinari i nutricionisti kako bi se osigurala uravnotežena ishrana za svaku fazu života svih pasmina i svaku razinu aktivnosti. Pro Plan hrana se proizvodi od visokokvalitetnih namirnica od kojih su piletina, janjetina ili losos jedan od glavnih sastojaka.

U ponudi Slon.hr ima preko 30 najpoznatijih i najkvalitetnijih robnih marki za kućne ljubimce, te stalno dopunjuje ponudu. Odnedavno tako imamo u ponudi i superpremium hranu bez žitarica Nutra gold.

I dalje na Slon.hr-u možete plaćati karticama, jednokratno ili na rate, i ne morate brinuti za sigurnost jer je sva komunikacija kriptirana, a naša trgovina u sustavu 3d SECURE zaštite (stoga za neke kartice pri ruci morate imati i token). Možete plaćati i pouzećem prilikom preuzimanja.

Sve vaše narudžbe dostavljamo, bez obzira u kojem dijelu Hrvatske živite i to besplatno ukoliko se radi o narudžbi većoj od 200 kuna.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete nas kontaktirati putem maila info@slon.hr. Pratite nas na Facebooku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.