Kujica se pravi paralizirana, a razlog je presmiješan

Screenshot: TikTok

KUJICA bostonskog terijera je postala hit na TikToku iz presmiješnog razloga. Njena vlasnica je na TikTok profilu @idrinkandknowthings podijelila video na kojem možemo vidjeti kako se kujica vuče po podu i ne pomiče stražnje noge, kao da je paralizirana, i pritom tužno gleda svoju vlasnicu.

Njena vlasnica je otkrila da je s kujicom sve u redu, a razlog iza ovog dramatičnog ponašanja je činjenica da joj je skratila nokte. Rezanje noktiju je bitan dio rutine njege psa, pogotovo ako je riječ o psu koji većinu vremena provodi u stanu ili kući pa ne uspijeva istrošiti nokte, ali ne uživaju svi psi u tom tretmanu. 

@idrinkandknowthings #bostonterriers #bostonterrierlove ♬ Emotional Piano for the Soul (Inspirational Background Music) - Fearless Motivation Instrumentals

Korisnici TikToka su se u komentarima složili da je kujica prava diva i glumica te da zaslužuje Oscara. "Koja kraljica drame", "Presmiješno, baš je dramatična. Prava princeza", "Najbolja glumačka izvedba na TikToku", "Dajte joj Oscara", samo su neki od komentara na video.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.