Kujica okotila štence pa odgrizla sama sebi rep, razlog će vas iznenaditi

Screenshot: YouTube

NAKON što je na svijet donijela preslatke štence, kujica Jjong-Jjong počela se ponašati jako čudno. Lajala je u prazno, neprestano tražila nešto u zraku te je grizla sama svoj rep. Sve ju je to dovelo do toga da je ostala bez repa te je morala hitno na operaciju. Njezini vlasnici nisu imali pojma zašto se tako ponaša te su odlučili u sve to uključiti stručnjake.

Nakon što su postavili kamere, pitali su vlasnike ima li Jjong-Jjong bilo kakve traume. Vlasnici su Jjong-Jjong opisali kao veselu kujicu koja je obožavala družiti se s vlasnicima, ali i svim prolaznicima u koje bi neprestano gledala iz dvorišta. Kada je ostala skotna, vlasnici su je iz dvorišta premjestili u spremište kako bi je zaštitili.

Tu je ostala i nakon što su na svijet došli štenci i to je, zapravo, razlog zbog kojeg pati i ponaša se čudno. Ona je to, kako stručnjaci kažu, shvatila kao kaznu i napuštanje pa bi svako malo grizla sama sebe jer je anksiozna i zbunjena.

Kako bi to ispravili, za vrijeme operacije napravili su joj kućicu s prozirnim zidovima u dvorištu. Isto tako, Jjong-Jjong dobila je odgovarajuće lijekove koji će dodatno poboljšati situaciju, a njezini vlasnici za zadatak su dobili pokazati joj da su tu, da je vole te da je nikada neće napustiti. Iz ovoga je jasno da su i psi ranjivi kao i ljudi te da su kujice posebno osjetljive nakon što okote štence. Zbog svega toga potrebno je biti oprezan te dobro gledati i slušati kako bismo saznali što ih muči ili plaši.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.