Udomi uz Index, Podržat će te Pet centar

Korg je divan mačić koji jednostavno obožava ljude. Pomozimo mu pronaći dom

Udruga devet života/Index

PRESLATKI Korg je mačak od svega 7 mjeseci kojeg je sudbina dovela pod skrb Udruge Devet života iz Osijeka. On je samo jedan u nizu mačića koji dijele tužnu životnu priču, a sve što žele je obitelj i topli dom.

Ostavljen je na cesti jer ga bivši vlasnici nisu htjeli. Srećom, pronašli su ga aktivisti udruge Devet života i od tada se brinu o njemu, ali Korg bi bio najsretniji kada bi pronašao pravu obitelj.

Korg najviše uživa u društvu ljudi, obožava maženje, a njegovo predenje djeluje kao terapija. Iako podsjeća na Garfielda, nije ljubitelj lazanja, ali je ljubitelj spavanja u krilu, na mekanom i toplom. Pitom je, mazan i druželjubiv i svaki će vas dan sretan dočekati kada se vratite kući s posla.

Kastriran je, cijepljen i očišćen od nametnika, a i uredan je u stanu.

Index.hr i Pet centar vas pozivaju da otvorite vrata svog doma i pružite priliku ovom sjajnom mačku da postane dio vaše obitelji.

U kampanji Udomi uz Index, podržava vas i Pet centar koji vam daruje poklon paket u kojem se nalazi sve što vam je potrebno za život s ovim divnim i druželjubivim mačkom. Kampanju smo pokrenuli kako bi životinjama poput Korga pomogli pronaći stalne domove i ljude koji će ih voljeti do kraja života.

Iza nas su već tri uspješna udomljenja pasa, koji su u svoje nove domove došli potpuno opremljeni zahvaljujući Pet centru. Ako želite Korgu zauvijek otvoriti vrata svog doma, javite se na Facebook stranicu Udruga Devet Života ili na e-mail: udruga.devet.zivota@gmail.com.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.