Kada je vidjela uzrujanog dječaka, maca je znala što treba napraviti

Foto: Facebook

SVATKO u životu treba tu jednu osobu koja će ga shvaćati i biti tu kad god je potrebno. Dijeliti s tim nekim sreću, tugu, ljutnju  i ljubav - predivna je stvar. Mnogi ljudi tog nekog vide u svojim ljubimcima. Oni su tu uvijek, njima ne pada na pamet napustiti vlasnike u teškim životnim situacijama.

Jayden je dječak s posebnim potrebama koji često nailazi na nerazumijevanje drugih jer on sam često ne razumije svijet oko sebe. On pati od poremećaja senzorne integracije, a to utječe na njegovo društveno i emocionalno umijeće. Djeca s takvim poremećajem često se isključuju i povlače u sebe, a ponekad im nedostaje samokontrole. U tim trenucima su razdražljivi i impulzivni.

Teško je živjeti s ovakvim poremećajem i Jayden često bude osuđivan od onih koji ga ne znaju. No njegovi roditelji znaju da on na to ne može utjecati i pokušavaju mu pomoći u tim trenucima što je moguće više. No biće koje mu najviše i najbolje pomogne je njegova maca Kitty. Kada ima jednu od svojih epizoda, ona ga uvijek uspije smiriti. Jednu takvu snimili su njegovi roditelji, a svaka riječ je suvišna jer riječima je nešto ovakvo nemoguće opisati. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.