FOTO Budite i vi dio sretne priče - udomite psa

Foto : Mr Produkcija

BLAGDANI su dio godine kada želimo biti obitelj više od svega. Iako znamo da je tako čitavu godinu, u prosincu nam je to jasnije i pokušavamo zaboraviti sve nesuglasice. Nažalost, u našoj zemlji je i dalje previše pasa koji su napušteni i pod skrbi raznih udruga i azila čekaju svoj sretan trenutak, sretnu zvijezdu i topli dom.

Kako bismo vam približili što psi osjećaju i žele, dečki iz MR produkcije i pjevač benda Kawasaki 3p, Tomislav Vukelić Tomfa već neko vrijeme rade kampanju Zagrebačke njuške s Udrugom za dobrobit i zaštitu životinja Indigo. Cilj je udomljavanje pasa aktivnim i odgovornim osobama.

Psi koji su se slikali su bili zlostavljani, zanemareni i napušteni. Svi do jednoga fotkanje su "odradili" kao da im je to normalna aktivnost u životu, a s Tomfom i dečkima iz MR produkcije su se skompali i mazili, dajući im vrlo jasno do znanja da se brzo mogu prilagoditi na nove situacije i da su željni ljubavi i topline.

Ovi psi su još jedan dokaz koliko životinje vjeruju ljudima, čak i nakon što su zlostavljani i ostavljeni. Učinite dobro djelo i udomite nekog od ovih super pasa. Na slikama su Casper, labrador od nepunih 5 godina, pronađen sam i gladan na ulici, znatiželjan i još uvijek vrlo zaigran, draga i mazna Sivka, kujica bull terijera koju je vlasnik držao u nehumanim uvjetima te divan Cherokee, njemački ovčar čiju su bolest vlasnici zanemarili i zapustili ga.

Udruga Indigo skrbi za više od 90 pasa, iako nemaju svoje sklonište. Većina pasa nalazi se na privremenom smještaju kod teta i stričeka čuvalica, dio pasa je na plaćenom smještaju, a dio na njihovu privremenom terenu. Sve informacije o psima možete saznati na fb stranici Udruge Indigo, a ako ne možete udomiti, uvijek možete podijeliti ovaj tekst i možda baš vaše dijeljenje usreći neku njušku zauvijek.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.