Dreser pasa: Ovo su tri najnježnije pasmine, među njima je i jedna od najvećih

Screenshot: TikTok

DRESER pasa Will Atherton iz Ujedinjenog Kraljevstva otkrio je koje su najnježnije pasmine koje preporučuje budućim vlasnicima.

U videu koji je podijelio na TikToku objasnio je kako često pomaže ljudima da odaberu ispravnu pasminu za njihov dom te kaže kako mnogi od njih traže psa koji će biti nježan, koji neće imati riskantno ponašanje i koji će biti "vrlo opušten". U toj kategoriji preporučio je ove tri pasmine.

Cavalier King Charles španijel

"Za sve one koji traže manjeg psa uvijek preporučujem Cavalier King Charles španijela", rekao je i zatim objasnio kako s njima jednostavno nikad ne možete pogriješiti.

@iamwillatherton What are the most gentle dog breeds #fyp #cavalier #cavalierkingcharles #cavalierkingcharlesspaniel #greyhound #greyhoundracing #rescue #newfoundland #newfoundlanddog #hogwarts ♬ original sound - Will Atherton

"Gotovo nikad nemaju ozbiljne probleme u ponašanju, jako su umiljati, lako ih je dresirati i jednostavno su odlična pasmina", rekao je.

Hrtovi

"Ako želite nešto većeg psa srednjeg rasta, pogledajte hrtove, pogotovo one umirovljene koje treba udomiti", rekao je, dodajući: "Suprotno uvriježenom mišljenju, oni su vrlo opušteni i vrlo nježni."

Newfoundland

U kategoriji psa velikog rasta izdvojio je pasminu newfoundland. Prema njegovom iskustvu, riječ je o  najmirnijoj, najopuštenijoj i najnježnijoj pasmini u toj kategoriji. Inače, ova pasmina pripada najvećim pasminama pasa na svijetu. Mužjaci teže između 60 i 70 kilograma, a ženke između 45 i 55 kilograma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.