Donosimo vam deset najčitanijih članaka 2017. godine

Foto: Arhiva

Odlučili smo s vama podijeliti deset najčitanijih ovogodišnjih članaka. Ova je godina bila šarena. Uz vašu smo pomoć mnogim životinjama olakšali život. Zajedno smo se smijali, plakali i bili ljuti na one koji životinje smatraju manje vrijednima. Hvala vam na svakom lajku i podršci. Krenimo sada u pregled ove šarene godina. 

 
1. Vlasnici su primijetili da njihov pas ne spava noću, a kada su saznali razlog zgrozili su se
 
Razlog nespavanja njihovog ljubimca bio im je jasan nakon kratkog vremena. Ljubimac noću nije htio spavati jer je imao traume zbog prošlih vlasnika. Oni su ga usred noći odnijeli u azil i napustili ga pa se bojao da će to učiniti i novi. No, oni su njegov krevetić donijeli kraj svoga i time mu pokazali da ga nikada neće ostaviti. Cijeli članak možete pročitati ovdje.
 
 
 2. Policajci su svom vjernom prijatelju priredili dirljiv posljednji pozdrav prije uspavljivanja Ovaj je pas bio vjeran radni kolega od 2007. godine. Prošao je s policajcima kroz brojne situacije i spasio je mnoge živote. Upravo zbog toga, njegove su mu kolege odlučile prirediti najljepši posljednji pozdrav koji je oduševio cijeli svijet. Cijeli članak možete pročitati ovdje.
 
 
3. Veterinar je odbio uspavati štence pa je vlasnica odlučila učiniti nešto najodvratnije ikad
 
Veterinar nije htio uspavati potpuno zdrave štence, no vlasnica je odlučila učiniti vrlo odvratnu stvar. Cijeli članak možete pročitati ovdje.
 
4. Ovo je lice kujice koja je shvatila da je ostala sama, njena reakcija će vam slomiti srce
 
S ovakvim se pričama susrećemo svakodnevno. Brojne su životinje koje vlasnici napuštaju bez razloga. Uvijek napominjemo da je potrebno dobro razmisliti prije nego se odlučite na život s ljubimcima. Ne može svatko igrati ulogu dobrog odgajatelja. Ovo je samo jedna priča u nizu, a cijeli tekst možete pročitati ovdje.
 
5. Veterinarka je kornjačin oklop popravila pomoću stakloplastike, par godina kasnije se dogodilo ovo
 
Životinje se često nađu u naizgled bezizlaznim situacijama. Moderan svijet jako utječe na njihov život. Događaju im se razne nezgode, a naš je posao olakšati im to. Ova je veterinarka učinila nešto predivno za kornjaču koja bez ljudske pomoći ne bi preživjeli. Cijeli članak možete pročitati ovdje.
 
6. Ovaj pas je danas skoro veći od vlasnice, ali se još uvijek ponaša kao štene
 
Ovakve nas priče uvijek razvesele i nasmiju. Obožavamo gledati pse koji rastu s nama. Ovaj pesonja izgleda kao jedna ogromna plišana igračka i doista je zaslužio biti u top deset. Da biste vidjeli ovu preslatku "zvijer", kliknite ovdje.
 
7. Kroz rupu u ogradi je snimila susjeda kako muči kujicu, sud je donio neshvatljivu odluku
 
Ružne se priče uvijek nađu na popisu najčitanijih. Tužna je i žalosna činjenica da živimo u ovakvom svijetu. Ovaj je čovjek mučio svoju kujicu i to je vidio cijeli internet, no njegova je kazna premala za ovakvo divljaštvo. Ako želite pročitati cijeli članak i saznati što je bila njegova kazna, kliknite ovdje.
 
8. NESHVATLJIVA IZJAVA Vlasnica je rekla da "nije primijetila" da joj pas umire od gladi
 
Ova jadna kujica težila je samo sedam i pol kilograma kada je spašena. No, unatoč spašavanju, ona nije uspjela preživjeti. Zbog teških su je posljedica morali uspavati. Vlasnica je odbijala priznati da ju nije hranila, no bilo je očito da je kujica jako rijetko dobivala hranu. Cijeli članak možete pročitati  ovdje.
 
 
9. Kujici je sjekirom otkinuo nogu i rep, izvadio joj zube i ostavio da umre
 
Osam godina stara njemačka ovčarka nedavno je bila žrtva brutalnog zločina i mučenja u glavnom gradu Rumunjske. Nepoznata osoba joj je nanijela teške ozljede koje izgledaju vrlo uznemirujuće i teško je povjerovati da bi netko bio u stanju učiniti tako nešto. Cijeli članak pročitajte ovdje.
 
10. Snimka reakcije psa na bebino udaranje uzrokovala je burne reakcije na internetu
 
Ova je snimka podijelila internet na dvije strane. Neki su mislili da beba ne radi ništa loše, dok su se neki jako zabrinuli. Snimku i cijelu priču možete pogledati ovdje i odlučiti se na čijoj ste strani. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.