Dirljiva reakcija kujice na smrt vlasnice rasplakala je mnoge

Foto: Facebook

KADA je prije četiri godine Maria udomila kujicu imena Belinha, nije znala da će se rastati vrlo brzo. Bile su nerazdvojne, a Maria je svima govorila da njezina kujica ima dušu - kao i svaki drugi ljubimac. Njezina ljubav prema životinjama bila je ogromna. Maria i Belinha svaki dan provodile su zajedno i sve su radile u paru.

Kada je saznala da ima rak, Maria se borila dugo i jako, no bitku je ipak izgubila. Njezina kujica bila je uz nju sve to vrijeme i tjerala ju je da se bori još više i jače. Svima je govorila kako je ona njezina medicinska sestra i najbolji lijek. Marija je, nažalost, umrla, a iza sebe ostavila je gomilu ožalošćenih ljudi i jednu kujicu kojoj je u tom trenutku slomljeno srce.

Na njezinu pogrebu Belinha je učinila stvar koja je oduševila Marijinu kći, ali i cijeli svijet. Došla je do lijesa i posljednji put pozdravila svoju vlasnicu. Njezina kći podijelila je ove fotografije na internetu i napisala da su životinje čista ljubav i da je njezina majka bila u pravu. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.