Upoznajte psa alergičnog na ljude

Foto: Facebook

NJEGOVA priča stane u jednu rečenicu: njegovo ime je Adam i on je alergičan na ljude.

Adam je 2-godišnji labrador, doveden u jedan azil u Indianapolisu s ranama na koži, zbog kojih ga je njegova obitelj izbacila iz kuće. Nakon detaljnih testiranja krvi, uspostavljena mu je vrlo neobična dijagnoza - alergija na ljude, odnosno ljudsku prhut.
 
Voditeljica azila i Adamova trenutna skrbnica, Robin Herman, izjavila je da u početku nitko nije vjerovao takvoj dijagnozi. "Ljudi imaju alergiju na pse, a Adam ima na ljude. Veterinar smatra kako to možemo ispraviti, a uskoro ćemo započeti s terapijom. Radi se o cjepivu, koje se inače primjenjuje na djecu, koja su alergična na prhut", izjavila je za ABC News.
 
 
Oštećenja kože, kod Adama su izazvali ugrizi buha. Nakon što je detaljno očišćen, ponuđena mu je i najkvalitetnija hrana te specijalne kupke, no ništa nije bilo od pomoći. Tada mu je testirana krv.
 
S obzirom na problem, Adam ne može naći stalne udomitelje, no Robin ističe kako se radi o vrlo dobroćudnom i pametnom psu, koji vrlo brzo uči. "Od njega nećemo odustati sve dok potpuno ne ozdravi", poručila je.
 
Mi mu želimo brz oporavak te da što prije pronađe sretni dom!
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.