Uginuo neobični Oogy, pas s "otopljenim licem"!

Foto: Facebook

SJEĆATE se neobičnog Oogyja? Imamo tužne vijesti.

S argentinskom dogom Oogyjem, upoznali smo vas početkom ove godine. Njega je, dok je još bio štene, tijekom jedne racije spasila lokalna policija od strašne sudbine "psa mamca" u ilegalnim borbama, no već tada je pretrpio teške ozljede, zbog kojih mu je jedna strana lica izgledala kao da se otopila. Nakon toga, do njega je došla obitelj Lavin, koja se u njega zaljubila na prvi pogled.
 
Tata Larry posebno se vezao za svog ljubimca, da je čak napisao knjigu o njegovom životu, a njih dvojica odradili su i brojne nastupe po školama i knjižnicama, kako bi prikupili sredstva za spašavanje ostalih pasa s takvom nesretnom sudbinom. No, nažalost, stigle su loše vijesti - Oogy je nedavno uginuo.
 
Kako smo saznali preko Facebooka, Oogy je svoje posljednje sate proveo okružen obitelji, a objavu je napisao upravo Larry. "Oogy već neko vrijeme nije mogao hodati, pa smo ja i sinovi svaki slobodni trenutak provodili pored njegovog krevetića. Sve smo tamo obavljali - spavali, gledali filmove, jeli. Obasipali smo ga poljupcima i on nam je uzvraćao. On nam je donosio radost svaki dan ovih 12 godina. Znam da je ova duboka tuga neizbježna i ne znam kako ću popuniti tu rupu, ali ne bi nikad izabrao neki drugi način", napisao je neutješni vlasnik.
 
No, unatoč tužnim vijestima, Oogyjeva Facebook grupa i dalje će biti aktivna te će Larry i dalje raditi na podizanju svijesti o zlostavljanim psima te nesebično pomagati kako bi ubuduće takvih tužnih priča bilo sve manje.
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.