Psima iz Gunje i dalje treba pomoć: Ako ne možete udomiti, donirajte

Foto: Udruga Indigo

OVIH par njuška su imale sreće da su ih dragi volonteri primijetili i spasili te doveli u Zagreb gdje se trenutno nalaze kod teta i stričeka čuvalica kojima ovim putem Udruga Indigo neizmjerno zahvaljuje. Prošlo je četiri tjedna od kada su njuške u Zagrebu. Dva psa imaju čipove i vlasnike koji redovito zovu i pitaju za svoje životinjice. Upoznajte ih i, ako možete, pomozite na bilo koji način.

MUSTRA



Mustra je pas u tipu labradora, ima vlasnika i čip. Vlasnici su nam se obratili s molbom da ga pričuvamo dok ne sredi kuću jer mu je sve uništeno. Hrane za Mustru imamo - kažu iz Udruge Indigo, no nedostaju ampule protiv buha i krpelja pa se mole donacije ampulica.

BORDO



Bordo također ima vlasnika, teta čuvalica se super brine za njega, također treba ampulicu protiv buha i krpelja, no isto tako, Bordo i njegovi vlasnici nestrpljivo čekaju susret. Traži se prijevoz do Gunje kako bi konačno njihova priča imala sretan kraj.

MORGAN


 
Morgan - taj divan i mazan hrvatski ovčar - nalazi se kod stričeka čuvalice, nema čipa, no cijepili smo ga, i opet, hrane ima, no nedostaje ampula protiv buha i krpelja. Osim toga, siroti Morgan, veseo, mazan i zaigran, naletio je na klas koji mu se zabio u šapicu pa je trenutno na antibioticima, a liječenje košta.

IZZY



Izzy je prekrasna kujica za koju nikako da netko pita. Ima oko godinu i pol, mazna je, naučena na stan, no i skotna pa mora hitno na sterilizaciju koja, nažalost, u ovom slučaju dođe malo više nego klasična sterilizacija. Hrane ima, ali i njoj nedostaju ampulice protiv buha i krpelja.

NINA SWAN I ŠTENCI



Zatim je tu mala prekrasna Nina Swan koja ima svega pet kilograma. Na prvu je ustrašena, no čim se opusti, nema veće maze od nje. Nina Swan je bila skotna i to u visokom stupnju trudnoće kada je preuzeta iz Gunje. To malo slatko biće ima devet beba. Nakon što bebe budu dovoljno velike, Nina Swan će morati na sterilizaciju, cijepljenje protiv bjesnoće, a i bilo bi super kada bismo imali za nju hranu koja će joj dati dovoljno snage da dohrani devet malih beba. Nina Swan se jedina nalazi na plaćenom smještaju i svaka pomoć je dobro došla.

VANILLA



I na kraju ostaje mala slatka Vanilla, kujica od nekih osam kilograma. Naučila se na stan, teta čuvalica ju je razmazila, no Vanilla treba pravi dom. 

Ove sve životinje su prošle tugu i veliki strah, svi su iz Gunje. Svi su prošli pakao i sada, kada su dobili novu priliku , očima punih povjerenja čekaju da im se netko smiluje, da im pruži dom kakav nisu nikada imali.

Ako možete, pomozite. Sve informacije o psima možete dobiti na mail udruga.indigo@gmail.com ili na njihovoj Facebook stranici.

Ako želite pomoći donacijom ampulica, kvalitetnije hrane za Ninu Swan ili uplatom za sterilizaciju Izzy, cijepljenja i čipiranja, podmirivana troškova smještaja, možete to učiniti na račun Udruge Indigo IBAN : HR1123600001102382959
SWIFT : ZABAHR2X
Zagrebačka banka
(poziv na broj 99)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.