24.7 milijuna pregleda: Transformacija šteneta na rubu života dirnula je mnoge

Screenshot: TikTok

Humanitarna organizacija Happy Doggo, osnovana 2021. godine, nedavno je spasila štene na rubu smrti, nakon što je osnivač Niall Harbison primijetio ogroman broj napuštenih i bolesnih pasa u Tajlandu. Video štenca bez dlake, u očajnom stanju, sakrivenog u kutu i na rubu života, odjeknuo je među pratiteljima na TikToku.

Psića su nazvali Rodney, a kada su ga pronašli, nisu bili sigurni hoće li preživjeti. Kada su ga doveli u smještaj, Rodney je drhtao i teško disao, no to volonteru nije smetalo te ga je nastavio maziti sa suzama u očima. 

Mali borac s velikim srcem svima je pokazao da se ne da i da želi živjeti. Uz pomoć organizacije Happy Doggo, Rodney se oporavio i postao prekrasan, snažan i zdrav pas koji veselo trči po zelenim poljima i šeće sa svojim novim vlasnikom. Na sebi ima i kaputić dostojan modnoj reviji, a ono što je najbitnije, u očima mu se vide sreća i ljubav.

Naslov videa je: "Biti voljen znači biti promijenjen."

@happydoggoniall Rodney ❤️‍🩹 #rescue #dog #dogsrescue #streetdog #adoptdontshop #tobelovedistobechanged ♬ To be loved is to be changed - ⋆

Ova dirljiva priča pokazuje nevjerojatnu snagu spašavanja i ljubavi koja može transformirati životinje u sretne i zdrave ljubimce.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.