Ovi horoskopski znakovi najčešće izbjegavaju trening nogu u teretani

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

U svijetu fitnessa postoji jedna fraza koja izaziva strah i trepet među mnogima - leg day. Dok neki s entuzijazmom pristupaju izazovima vježbanja nogu, postoji nekoliko horoskopskih znakova koji bi radije napravili sve drugo osim toga.

Vaga

Vage, poznate po svojoj potrebi za skladom i ravnotežom, paradoksalno izbjegavaju trening nogu. Njihov smisao za estetiku i ljepotu često ih vodi prema elegantnijim vježbama, poput joge ili pilatesa, gdje mogu zadržati svoj graciozni stas i izgled. Čučnjevi i mrtvo dizanje previše su grubi za fine Vage.

Blizanci

Blizanci, uvijek u potrazi za novim i uzbudljivim iskustvima, smatraju "leg day" dosadnim i monotonim. Radije bi isprobali druge sprave u teretani nego se posvetili rutinskom treningu nogu.

Strijelac

Strijelci, poznati po svojoj ljubavi prema avanturi i slobodi, doživljavaju "leg day" kao nešto što ograničava njihovu potrebu za raznolikošću i spontanošću. Oni bi radije izašli na trčanje u prirodi ili se bavili nekim vanjskim aktivnostima nego proveli sat vremena u teretani radeći vježbe za noge.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.