Ne uljepšavaju istinu: Horoskopski znakovi koji su uvijek brutalno iskreni

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ZNATE one prijatelje koji vam kažu da vam nova frizura izgleda kao da ste upali u tornado, a ne u salon? Oni koji nemaju problema reći vam da vaša omiljena haljina zapravo izgleda kao stara zavjesa? Možda su takvi zbog astrologije. U ovim horoskopskim znakovima rađaju se ljudi koji su brutalno iskreni.

Ovan

Ako ste ikada čuli rečenicu: "Nemoj to uzeti osobno, ali...", velika je vjerojatnost da je izašla iz usta jednog Ovna. Ovnovi ne gube vrijeme na suptilnosti. S njima uvijek znate na čemu ste jer im ne pada na pamet uljepšavati istinu. Bilo da se radi o vašem modnom izboru, ljubavnom životu ili najnovijem projektu na poslu, Ovan će vam bez ustručavanja reći što misli.

Strijelac

Strijelci su poznati po svom neiscrpnom optimizmu i avanturističkom duhu, ali su i majstori brutalne iskrenosti. U njihovom svijetu, istina je sveta, a svaka situacija prilika za dijeljenje mudrosti. Strijelci će vam reći istinu jer vjeruju da je to jedini način da se raste i uči. Ako ih pitate kako vam stoje nove traperice, budite spremni na lekciju iz mode i filozofije života.

Djevica

Djevice su poznate po svom analitičkom umu i pažnji prema detaljima, ali su također i vrhunski majstori iskrenosti. Njihov perfekcionizam tjera ih da vam kažu točno što misle, jer zašto bi gubile vrijeme na lažne komplimente? Ako želite nepristranu i detaljnu analizu bilo kojeg aspekta svog života, obratite se Djevici. One će vam dati iskrenu kritiku, bez imalo ustručavanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.