Kako horoskopski znakovi reagiraju kad im bivši pošalju poruku?

Foto: DALL·E 2

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

UPRAVO kad ste mislili da ste preboljeli bivše, jednog dana otvorite svoj inbox i tamo je - njihova poruka. Astrologija tvrdi kako znak Zodijaka može itekako utjecati na reakciju u toj situaciji. Evo kako horoskopski znakovi reagiraju kad im bivši pošalju poruku.

Ovan

Ovan je poznat po svojoj hrabrosti i neustrašivosti, tako da će njegova reakcija biti direktna i odlučna. Najvjerojatnije će odmah odgovoriti na poruku, ali ne s previše emocija. Možda će biti oštar ili ciničan u odgovoru, pokazujući svoju neovisnost i nepovredivost. Može se ponašati kao da je sve u redu, iako se može osjećati pomalo nesigurno.

Bik 

Bik će pažljivo osmisliti svoj odgovor. Može se osjećati nesigurno zbog kontaktiranja bivšeg partnera, pa će razmisliti o svakoj riječi koju želi napisati. Može se ponašati kao da mu poruka nije ništa posebno, ali duboko u sebi će analizirati svaku riječ i gestu bivšeg. Može se osjećati zbunjeno ili nostalgično, ali će pokušati zadržati svoj kul stav.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj razigranosti i promjenjivom raspoloženju, pa će njihova reakcija na poruku bivšeg ovisiti o njihovom trenutnom raspoloženju. Mogu se osjećati znatiželjno i uzbuđeno zbog ponovnog kontakta, ali istovremeno će biti oprezni i promišljeni. Možda će razmjenjivati šale ili biti sarkastični, kako bi preusmjerili pažnju od potencijalnih osjećaja koje još uvijek gaje prema bivšem.

Rak

Rak je osjetljiv znak, pa će njegova reakcija na poruku bivšeg biti emocionalna. Može se osjećati i sretno i tužno zbog kontakta s bivšim i može biti preplavljen različitim osjećajima. Može pokazati suosjećanje ili nostalgiju u svom odgovoru i može biti spontan i pažljiv u svojoj komunikaciji. 

Lav 

Lav je znak koji voli biti u središtu pažnje, pa će njegova reakcija na poruku bivšeg biti hrabra i samopouzdana. Može se ponašati kao da mu je potpuno svejedno, čak i ako ga je zapravo dirnula poruka. Može biti ponosan i arogantan u svom odgovoru, pokazujući svoju neovisnost i nepovredivost. Može izbrisati poruku i nastaviti dalje, bez previše razmišljanja o tome.

Djevica

Djevica je poznata po svojoj analitičnosti i praktičnosti, pa će njezina reakcija na poruku bivšeg biti razborita i promišljena. Može se osjećati zbunjeno ili nepovjerljivo i pažljivo će odvagnuti što će odgovoriti. Može postaviti pitanja ili zatražiti objašnjenja jer Djevica voli imati sve informacije prije nego što donese odluke. Može se držati distancirano i racionalno, bez previše pokazivanja emocija.

Vaga

Vaga je znak koji voli izbjegavati sukobe i teži ravnoteži, pa će njezina reakcija na poruku bivšeg biti diplomatska i suptilna. Može se ponašati kao da je sve u redu, čak i ako se zapravo osjeća malo nervozno ili nesigurno. Može biti pristojna i uljudna u svom odgovoru i nastojat će održavati harmoniju u komunikaciji. Može biti oprezna u svom izražavanju emocija, kako ne bi previše otkrila svoje osjećaje.

Škorpion

Škorpion je znak koji je poznat po svojoj intenzivnosti i strasti, pa će njegova reakcija na poruku bivšeg biti duboka i emotivna. Može se osjećati pomiješano snažno i osjetljivo i njegov će odgovor biti iskren i intenzivan. Može izražavati svoje osjećaje ili postavljati zahtjevna pitanja, pokazujući svoju duboku emocionalnu vezanost prema bivšem. Može biti zaigran ili provokativan, ali i istovremeno i ranjiv.

Strijelac 

Strijelac je avanturist i optimist, pa će njegova reakcija na poruku bivšeg biti razigrana i neobvezna. Može se ponašati kao da mu je svejedno i odgovarati šaljivim komentarima ili smiješnim memeovima. Može biti otvoren i iskren u svojoj komunikaciji, ali će se voditi svojim avanturističkim duhom i neće dopustiti da ga prošlost sputava.

Jarac 

Jarac je znak koji teži ozbiljnosti i postizanju ciljeva, pa će njegova reakcija na poruku bivšeg biti ozbiljna i kontrolirana. Može se ponašati distancirano i rezervirano, pokazujući svoju ozbiljnost i posvećenost trenutnom životu. Može biti suzdržan u izražavanju emocija, ali će vjerojatno pokazati svoju odlučnost i snagu volje.

Vodenjak

Vodenjak je znak inovativnosti i neovisnosti, pa će njegova reakcija na poruku bivšeg biti originalna i nekonvencionalna. Može biti nepredvidiv u svom odgovoru i pokazati svoju jedinstvenu perspektivu na situaciju. Može biti otvoren za komunikaciju, ali će zadržati svoju neovisnost i slobodu.

Ribe

Ribe su osjetljive, pa će njihova reakcija na poruku bivšeg biti emocionalna i suosjećajna. Mogu se osjećati duboko pogođeno porukom pa će možda pokazivati svoje emocije i izražavati svoju želju za razumijevanjem. Mogu biti pomalo naivne u svojoj komunikaciji, ali će pokazati svoju duboku emocionalnu povezanost s bivšim.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.