Horoskop za vikend: Djevice sređuju dom, Škorpioni se bave poslovnim planovima

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DONOSIMO vam astrološku prognozu za subotu i nedjelju, 10. i 11. kolovoza 2024. godine.

Ovan

Posao: Ovaj vikend donosi priliku da se odmaknete od svakodnevnih obaveza i razmislite o budućim poslovnim planovima. U subotu ćete biti puni ideja, ali ih nemojte odmah realizirati. Nedjelja je dan za opuštanje i punjenje baterija, pa ostavite radne zadatke za naredni tjedan.
Ljubav: Strasti će biti u punom jeku. Subota je idealna za romantične trenutke s partnerom. Planirajte zajednički izlet ili večeru pod zvijezdama. Samci bi mogli doživjeti iznenadni susret koji će ih izbaciti iz kolotečine. Nedjelja donosi mir i harmoniju u ljubavi, savršen dan za razgovore o budućnosti.

Zdravlje: Energija vam je visoka, ali pripazite na iscrpljenost. Subota je odlična za fizičku aktivnost, dok je nedjelja dan za opuštanje i lagane šetnje u prirodi.

Bik

Posao: Ovaj vikend donosi priliku da se fokusirate na financije. Subota je idealna za planiranje proračuna i razmatranje novih investicija. Nedjelja donosi osjećaj stabilnosti, pa se nemojte iznenaditi ako osjetite potrebu za dubljim razmišljanjem o dugoročnim ciljevima.
Ljubav: Harmonija vlada u ljubavnom životu. Subota je dan za opuštanje s partnerom i uživanje u zajedničkim aktivnostima. Samci bi mogli privući nekoga tko dijeli njihove vrijednosti. Nedjelja je savršena za kućne aktivnosti i zajedničko kuhanje, što će dodatno zbližiti vas i vašeg partnera.
Zdravlje: Pazite na prehranu. Subota je dan za uživanje u omiljenim jelima, ali nemojte pretjerivati. Nedjelja donosi potrebu za tjelesnom aktivnošću.

Blizanci

Posao: Subota donosi nalet kreativne energije. Iskoristite je za brainstorming i nove ideje, ali ne zaboravite ostaviti malo prostora za odmor. Nedjelja je idealna za analizu dosadašnjih postignuća i razmišljanje o novim smjerovima u karijeri.

Ljubav: Društveni ste i spremni za zabavu. Subota je savršen dan za druženje s prijateljima, dok bi nedjelja mogla donijeti neočekivane romantične susrete za slobodne Blizance. Oni u vezi trebali bi iskoristiti nedjelju za dublje razgovore s partnerom.
Zdravlje: Održavajte ravnotežu između mentalnog i fizičkog zdravlja. Subota je odlična za izlazak i fizičku aktivnost, dok je nedjelja idealna za opuštanje i mentalnu obnovu.

Rak

Posao: Ovaj vikend donosi potrebu za povlačenjem i introspekcijom. Subota je dan za razmišljanje o vlastitim ciljevima i planovima, dok je nedjelja savršena za opuštanje i razmišljanje o budućnosti. Nemojte se zamarati detaljima, već se fokusirajte na širu sliku.
Ljubav: Emocionalna povezanost je naglašena. Subota je idealna za intimne trenutke s partnerom, dok bi nedjelja mogla donijeti duboke razgovore i emocionalno zbližavanje. Samci će možda osjetiti potrebu za povlačenjem i refleksijom, ali to će ih samo pripremiti za nove početke.
Zdravlje: Pazite na emocionalno zdravlje. Subota je dan za opuštanje, dok nedjelja donosi potrebu za aktivnostima koje smiruju um i tijelo, poput meditacije ili lagane šetnje.

Lav

Posao: Ovaj vikend donosi priliku da zablistate u društvu. Subota je savršena za sudjelovanje u društvenim događanjima ili organizaciju vlastitog okupljanja. Nedjelja donosi priliku za razmišljanje o budućim projektima i planovima, ali nemojte previše forsirati.

Ljubav: Romantika je u zraku. Subota donosi strastvene trenutke s partnerom, dok bi nedjelja mogla biti idealna za planiranje zajedničke budućnosti. Samci će biti u centru pažnje, privlačeći poglede gdje god se pojave.
Zdravlje: Energija vam je visoka, ali pripazite da ne pretjerate. Subota je idealna za fizičku aktivnost, dok nedjelja donosi potrebu za odmorom i opuštanjem.

Djevica

Posao: Ovaj vikend donosi potrebu za organizacijom i planiranjem. Subota je savršena za sređivanje doma i planiranje budućih projekata. Nedjelja donosi priliku za opuštanje i razmišljanje o novim ciljevima, bez pritiska.
Ljubav: Otvorenost i iskrenost ojačat će vašu vezu. Subota je idealna za razgovore s partnerom o stvarima koje vas brinu. Samci bi mogli pronaći nekoga posebnog kroz intelektualne aktivnosti. Nedjelja donosi mir i harmoniju, savršena za opuštanje u dvoje.
Zdravlje: Pazite na svoje zdravlje kroz pravilnu prehranu i redovitu tjelovježbu. Subota je dan za fizičku aktivnost, dok je nedjelja savršena za opuštanje i smirivanje uma.

Vaga

Posao: Ovaj vikend donosi potrebu za suradnjom i diplomacijom. Subota je savršena za rad na zajedničkim projektima, dok je nedjelja idealna za razmišljanje o budućim koracima u karijeri.

Ljubav: Ljubavni život bit će ispunjen balansom i harmonijom. Subota je savršena za romantične trenutke s partnerom, dok je nedjelja idealna za planiranje zajedničkih aktivnosti. Samci bi mogli upoznati nekoga tko dijeli njihove interese.
Zdravlje: Fokusirajte se na mentalno zdravlje. Subota je dan za fizičku aktivnost, dok je nedjelja idealna za opuštanje i pronalaženje unutarnjeg mira.

Škorpion

Posao: Ovaj vikend donosi priliku za duboko razmišljanje o poslovnim planovima. Subota je dan za introspekciju i analiziranje dosadašnjih postignuća. Nedjelja donosi priliku za opuštanje i razmišljanje o novim strategijama.
Ljubav: Emocije su intenzivne. Subota donosi priliku za iskrene razgovore s partnerom, dok bi nedjelja mogla donijeti dublje emocionalno zbližavanje. Samci bi mogli doživjeti neočekivane susrete koji će im promijeniti pogled na ljubav.
Zdravlje: Pazite na emocionalno zdravlje. Subota je dan za opuštanje, dok nedjelja donosi potrebu za aktivnostima koje smiruju um i tijelo.

Strijelac

Posao: Ovaj vikend donosi priliku za avanturu i istraživanje novih poslovnih mogućnosti. Subota je dan za brainstorming i nove ideje, dok je nedjelja idealna za planiranje budućih projekata.

Ljubav: Avanturistički duh donijet će svježinu u vaš ljubavni život. Subota je savršena za planiranje izleta ili aktivnosti na otvorenom s partnerom. Samci bi mogli pronaći romansu na putovanju ili tijekom učenja nečeg novog.
Zdravlje: Aktivnosti na otvorenom mogu vam donijeti veliko zadovoljstvo. Subota je idealna za fizičku aktivnost, dok je nedjelja savršena za opuštanje i punjenje baterija.

Jarac

Posao: Ovaj vikend donosi priliku za razmišljanje o dugoročnim ciljevima. Subota je idealna za planiranje i organizaciju, dok je nedjelja savršena za opuštanje i razmišljanje o budućim koracima.
Ljubav: Stabilnost i pouzdanost su vaši aduti. Subota je savršena za intimne trenutke s partnerom, dok je nedjelja idealna za planiranje zajedničke budućnosti. Samci bi mogli privući nekoga tko cijeni njihovu zrelost i odgovornost.
Zdravlje: Pazite na kosti i zglobove. Subota je dan za fizičku aktivnost, dok je nedjelja idealna za opuštanje i pronalaženje unutarnjeg mira.

Vodenjak

Posao: Ovaj vikend donosi priliku za inovacije i kreativno razmišljanje. Subota je dan za razmišljanje o novim projektima, dok je nedjelja idealna za planiranje i organizaciju.
Ljubav: Originalnost i nekonvencionalnost obilježit će vaš ljubavni život. Subota je savršena za nove avanture s partnerom, dok bi nedjelja mogla donijeti neočekivane romantične susrete. Samci bi mogli privući nekoga tko cijeni njihovu jedinstvenost.
Zdravlje: Održavajte mentalnu bistrinu kroz intelektualne aktivnosti. Subota je idealna za tjelesnu aktivnost, dok je nedjelja savršena za opuštanje i punjenje baterija.

Ribe

Posao: Ovaj vikend donosi priliku za intuitivno razmišljanje i kreativno izražavanje. Subota je dan za introspekciju i razmišljanje o budućim planovima. Nedjelja donosi priliku za opuštanje i rad na kreativnim projektima.
Ljubav: Emocionalna povezanost bit će naglašena. Subota donosi priliku za romantične trenutke s partnerom, dok bi nedjelja mogla donijeti dublje emocionalno zbližavanje. Samci bi mogli pronaći ljubav kroz duhovne ili kreativne aktivnosti.
Zdravlje: Pazite na emocionalno zdravlje. Subota je dan za opuštanje, dok nedjelja donosi potrebu za aktivnostima koje smiruju um i tijelo, poput meditacije ili lagane šetnje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.