Evo koji znakovi nikada ne prežive u hororu

Ilustracija: IMDB

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Volite li gledati horore? Sigurno ste primijetili da neki likovi nastradaju među prvima, i to najčešće zbog svoje gluposti i nesmotrenosti, a ponekad čak i zbog lijenosti. Doznajte koji horoskopski znakovi nikada ne dočekaju živi završetak horor-filma.

Ovan

Neustrašivi Ovan misli da je sjajna ideja razdvojiti se od drugih i samostalno istraživati tko je krivac za neuobičajene pojave ili smrti koje su se odjednom počele događati. Svim ljubiteljima horora poznato je kako takav scenarij završi pa ga njegova hrabrost, odnosno nesmotrenost vrlo brzo dođe glave.

Rak

Rak ne funkcionira dobro pod stresom, no obično nastrada zbog svoje privrženosti i odanosti. Nikada ne želi napustiti obitelj, prijatelje ili ljubimce i prvi će se žrtvovati za one koje voli. Možda neće dočekati kraj filma, no otići će uzdignute glave i sretan što je nekoga spasio svojim nesebičnim činom.

Ribe

Riba je suviše osjetljiva i strašljiva da bi se dobro snašla u scenariju u kojem je netko lovi i želi joj napakostiti. Za nju će čitava situacija biti nepodnošljiva pa će u jednom trenutku jednostavno odustati ili napraviti nešto glupo, primjerice odvojiti se od ostalih kako bi se malo odmorila, što nikada ne završi dobro.

Bik

Iako nije nesmotren i nepažljiv poput nekih drugih znakova, Bik je jednostavno suviše lijen da bi trčao i bježao od ubojice. Možda ne nastrada među prvima, no šanse za opstanak su mu male u situacijama u kojima se od njega zahtijevaju brzina i spremnost na pojačanu tjelesnu aktivnost.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.