U centru Zagreba otvorena Cromarisova trgovina

Foto: cromaris

POČETKOM lipnja pisali smo da se u Importanne Galeriji na Iblerovom trgu u Zagrebu otvara Cromarisova trgovina. Danas je konačno otvorena.

"Cromaris stiže u centar Zagreba!  U utorak 3. listopada na Iblerovom trgu 10 otvaramo našu novu trgovinu! Na jednom mjestu bogatstvo neodoljivih okusa Mediterana. Uz bogat izbor svježe ribe i ribljih delikatesa, u trgovini će se ekskluzivno moći pronaći i naša BIO ponuda brancina i orade te jadranski zubatac, kao i druge delicije. Ljubitelji dobre ribe, vidimo se na Iblerovom trgu od 3. listopada", napisali su prije par dana na Facebooku.

O Cromarisu

Cromaris je osnovan 2009. godine. Sjedište tvrtke i proizvodni pogon nalaze se u Zadru. Od ukupno šest farmi, jedna se nalazi u Istri (Budava), a pet u zadarskoj regiji, na Srednjem Jadranu (Lamjana Košara, Velo Žalo, Žman i Kudica). U Ninu su 2015. godine otvorili jedan od najmodernijih objekata za mrijest mediteranske ribe u Europi na mjestu starog mrijestilišta iz 1981. godine.

"Cromaris je vodeća premium pozicionirana tvrtka u proizvodnji i preradi visokokvalitetne mediteranske ribe i šesta najveća tvrtka u svijetu u uzgoju brancina i orada", opisuju se tako iz Cromarisa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.