Sin Jamieja Olivera ide očevim stopama, kreće njegova kulinarska emisija na BBC-ju

Foto: FB/Jamie Oliver

SLAVNI CHEF Jamie Oliver ima sina koji je krenuo njegovim stopama. Buddy Oliver ima tek 13 godina, a već naveliko kuha - prije nekoliko dana izašla je njegova službena kuharica, a od 10. srpnja će se na BBC-ju početi emitirati njegova kulinarska emisija Cooking Buddies.

Nakon kuharice dobio i svoju TV emisiju

Cooking Buddies vrti se oko Buddyja Olivera, koji svoje goste, redom djecu i svoje vršnjake, uči kulinarskim vještinama, s njima dijeli svoju strast prema kuhanju i pokazuje im kako napraviti jednostavna jela, a oni mu zauzvrat pokazuju nešto u čemu su dobri - poput košarke, klizanja ili plesanja salse.

Djeca će uz ovu desetodijelnu emisiju naučiti kako pripremiti jela poput začinjene tjestenine s rajčicama, pizze i hrskave piletine, a osim toga Buddy će s njima, ali i gledateljima podijeliti razne korisne savjete, od tehnika sjeckanja do korištenja sastojaka.

Tko je Buddy Oliver?

Buddy Bear Maurice Oliver sin je Jamieja Olivera koji osim emisije Cooking Buddies ima i svoj Instagram profil i YouTube kanal, na kojima često dijeli recepte za jednostavna jela. Banana bread, fajitas, kajgana, omlet, mini pizze, steak... nema toga što ovaj 13-godišnjak nije kuhao, a često kuha i sa svojim slavnim tatom i to objavljuje na YouTube kanalu i na Instagramu Get Kids Cooking.

U travnju ove godine pisali smo i o njegovoj kuharici Let's Cook with Buddy Oliver s više od 60 recepata namijenjenih djeci i njihovim roditeljima. Službeno je izašla 4. srpnja, a na Amazonu je dostupna po cijeni od 18.40 funti, odnosno malo više od 21 eura.

>> Sinu Jamieja Olivera tek je 13 godina, već dugo kuha, a sada izdaje i knjigu recepata

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.