Naslovnica
Vijesti
Sport
Magazin
Shopping
Food
Mame
Ljubimci
Fit
Auto
Chill
Horoskop
Oglašavanje
Kontakt
Impressum
Uvjeti korištenja
© 2025 Index
Recept dana: Ovotjedni pobjednici i njihovi recepti bez greške
Index Recepti
14:12, 15. siječnja 2023.
Foto: Index Recepti/čitatelji
OVOTJEDNI dobitnici Tehnomagovog poklon-bona u vrijednosti od 500 kuna su:
09.01.
Kolač s makom
(Maja)
10.01.
Hrenovke u pletenici
(violeta8)
11.01.
Kotlovina po mom
(ines33)
12.01.
Đuveč iz zemljanog lonca
(Rose Marie)
13.01.
Brze kiflice
(zeljana5)
14.01.
Kocke s makom i petit keksom
(Ana-Marija)
#
recepti
#
indexrecepti
#
indexfood
#
tehnomag recept dana
Komentare možete pogledati na
ovom linku
.
Pročitajte više
Mandarić: Hranu radim od stvari koje ljudima uopće ne bi pale na pamet
Bio sam u svjetski poznatoj pizzeriji u Trstu. Evo kako je bilo i koliko sam platio
Čokoladni mousse od 2 sastojka: Desert gotov za nekoliko minuta
Na fejsu se otvorila rasprava o faširancima - što sve stavljate u njih?
Vogue je 1977. objavio dijetu koja danas zvuči potpuno suludo - evo kakva je bila
Koliko dugo zapravo možete držati hranu u zamrzivaču? Imamo odgovor
Domaći grčki preljev za salatu: Gotov za 5 minuta i bolji od svih kupovnih preljeva
Jede vam se slatko, a da je gotovo za 10 minuta? Imamo top listu
U kojoj hrani ima najviše mikroplastike? Evo odgovora - svi to konzumiramo
Kako pečete krumpir? Ako ne znate za ovu foru - vrijeme je da saznate
Skromno mjesto u blizini Zagreba nudi jedan od boljih roštilja koje smo probali
5 ukusnih i jeftinih jela s kupusom koja obožavamo raditi čim malo zahladi
Znate li skuhati karamelu? Nevjerojatno je fina kad se radi kod kuće - u 15 minuta
Rast cijena pizze u Hrvatskoj sedam puta veći od europskog prosjeka
Za ovaj njemački klasik ne trebaju vam ni mikser ni pećnica, a svi će ga obožavati
Restorani u SAD-u smanjuju porcije zbog sve veće upotrebe Ozempica
Posjetio sam slavonsku pizzeriju s nestvarno niskim cijenama i vrhunskim pizzama
Pravo je vrijeme za ove hit punjene paprike - mi ih radimo večeras
Zagrebački bar proglašen najboljim specialty kafićem u Hrvatskoj
Žitarice daju varivima gustoću, ali ga i lako pretvore u kašu. Koliko ih staviti?
Kako odabrati savršen losos u trgovini? Ribar otkriva što uvijek izbjegava
Ove mekane kuglice s cimetom su nam otkriće, radit ćemo ih cijelu jesen
Čitateljica oduševila jesenskim klasikom. "Kao iz časopisa", pišu joj
Slani kroasani sve su popularniji u Americi, hoće li ovaj trend stići i kod nas?
Istraživanje: Evo koliko često Hrvati jedu juhu, jedna juha im je najdraža
Jedno pakiranje smrznutog graška, a toliko svestranih jela. Imamo par ideja
Fermentiranje za početnike: Savjeti stručnjaka za prve korake
Otkrivena tajna okusa kopi luwaka, najkontroverznije kave na svijetu
Radite li vi ovo s mljevenom kavom? Neki to preporučuju, drugi izbjegavaju
Prepoznajte lažni sourdough kruh: Što tražiti na deklaraciji?
Nikada ne čuvajte mrkvu u ladici hladnjaka, evo gdje je zapravo trebate držati
Komentare možete pogledati na
ovom linku
.
Najnovije
Najčitanije
Vezano
Čokoladni mousse od 2 sastojka: Desert gotov za nekoliko minuta
Bio sam u svjetski poznatoj pizzeriji u Trstu. Evo kako je bilo i koliko sam platio
Na fejsu se otvorila rasprava o faširancima - što sve stavljate u njih?
Vogue je 1977. objavio dijetu koja danas zvuči potpuno suludo - evo kakva je bila
Domaći grčki preljev za salatu: Gotov za 5 minuta i bolji od svih kupovnih preljeva