Otvorena treća Noelova pekarnica u Zagrebu, već su najavili i četvrtu

Foto: Noel

PROŠLE subote otvorena je nova lokacija jedne od najpopularnijih zagrebačkih pekarnica - Bread and Deli by Noel, čime se njihov broj u Zagrebu popeo na tri. Uz originalnu adresu Popa Dukljanina 1 i Masarykovu 24, treća pekarnica nalazi se na Iblerovom trgu 6.

Ponuda je i ovdje ostala ista, pa se tako mogu pronaći proizvodi poput raznih vrsta njihovog sourdough kruha, finih focaccia s mortadellom i mozzarellom, vege sendviča s humusom, slasnih kroasana sa šunkom i sirom, a od slatkih zalogaja tu su lemon pound s kremom od yuzu i bijele čokolade, tart s jabukom, krafnice s čokoladom i lješnjakom te brusnicom i vanilijom, kroasani s maslacem te lješnjakom, maritozzi i babke.

U planu je uskoro otvaranje četvrte pekarnice u Vlaškoj, koja će biti ujedno i njihova centralna lokacija za pripremu proizvoda. Craft pekarnice u posljednjih nekoliko godina doživjele su pravi boom u Zagrebu, a Bread and Deli by Noel jedan je od originalnih aktera na sceni, koji ovim ambicioznim potezom nastavlja širenje svojih craft pekarnica.

>> Krafne su im toliko popularne da su ih uveli u stalnu ponudu. Saznali smo više

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.