Dobro došao, kolovoz! Ovog mjeseca radimo zimnicu punom parom, pogledajte što

Foto: Shutterstock

STIGAO je kolovoz i vrijeme je da počnemo razmišljati o zimnici. Iako nam je danas većina voća i povrća dostupna u dućanima tijekom cijele godine, nutritivna vrijednost uvoznog voća i povrća nakon dugotrajnog transporta i skladištenja u hladnjačama nije na visokom nivou. Zato je najpametnija stvar koju možete napraviti - odšetati do tržnice, mirisati plodove kako biste provjerili jesu li uistinu domaći, donijeti ih doma i slijedeći naše recepte početi s pripremanjem vrhunske zimnice.

Kiseli krastavci

Ukiseljene tikvice

Chutney od luka

Ukiseljene paprike punjene kupusom

Ukiseljeni feferoni

Domaći kečap

Pekmez od šljiva

Domaća marmelada od marelica

Džem od smokava

Džem od malina

Domaći džem od borovnica

Slatko od lubenice

Pekmez od jabuka

Pekmez od šljiva s čokoladom

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.