Tri minute dnevno za seksi tonirane ruke

Foto: 123rf

NEKADA davno, davno žene nisu trenirale s utezima. Nisu ni pomišljale na to sve fitness stručnjaci nisu dugo i glasno objašnjavali, napominjali, naglašavali da se, žene posebno, ne smiju i ne trebaju bojati utega. Uz utege su vježbe intenzivnije pa je i proces razgradnje masti, odnosno rasta mišića brži i učinkovitiji. 
 
Ali, ne uvijek i ne za svake mišićne skupine. Kada su u pitanju lijepe i privlačne ruke - tu žene i muškarci definitivno imaju različite želje - muški žele imati velike ruke, a žene samo lijepo istonirane. I zato, u ovom slučaju lijepih ženskih ruku teške utege stavite u stranu, a u ruke uzmite tek lagane bučice s kojima ćete moći vježbati kao da ih nema. 
 
Prema riječima fitness stručnjakinje i svjetskog megabranda - Tracy Anders, ona je najozbiljnija kada kaže da je za ruke najvažnija izdržljivost, a ne kilaža utega. I nije jedina kada to kaže s obzirom da su upravo o toj temi već napravljene brojne znanstvene studije. 
 
Zato vam donosimo jedan njen trening za ruke. Zabavan trominutni trening uz kojeg ćete se pošteno uznojiti, a da nećete ni primijetiti da je već došao kraj. 
 
Trening u kojem ćete samo naoko plesati, a koji će biti dovoljan da učinkovito djeluje na ženske ruke. 
 
Jeste li spremni za trening? Samo tri minute i bučice koje ne teže više od kilograma. Djeluje malo i kratko, ali i to treba izdržati. Pokušajte! 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.