The Mountain iz Igre Prijestolja spreman je isprobati vegansku prehranu

ISLANDSKI glumac Hafór "Thor" Björnsson poznat po ulozi Gregora "The Mountaina" Cleganea u seriji "Igra prijestolja" spreman je okušati se u veganstvu. Bodybuilder koji bez problema pojede 17 tisuća kalorija u danu spreman je pokušati slijediti takav plan prehrane.

Bodybuilder Kai Greene nedavno je na Netflixu pogledao film “The Game Changers” i prešao na prehranu isključivo namirnicama biljnog porijekla. Na Instagramu je objavio fotografiju The Mountaina koji jede meso i izazvao ga je da pokuša slijediti takvu vrstu prehrane.

“Možda ću i probati kroz period od tjedan dana izvan sezone. Uvijek svemu dam priliku. Posebno kad dolazi od legendi poput Arnolda Schwarzeneggera i Kaia Greenea”, odgovorio je The Mountain.

Naime, dokumentarni film “The Game Changers” kao producent potpisuje Schwarzenegger, a i pojavio se kao jedan od likova i progovorio da je potrošnju mesa smanjio za 80 posto i iskusio isključivo prednosti poput manjeg kolesterola.

Neposredno prije nego što ga je Greene izazvao, The Mountain je na Instagramu objavio gif na kojem jede meso uz jednostavnu poruku: “Mesojed”. Može li doista prijeći na namirnice isključivo biljnog porijekla?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.