Studentica sestrinstva uz posao i fakultet postala uspješna bodybuilderica

Foto: Instagram

HANNAH Butler studentica je sestrinstva i trenutno je na zadnjoj godini studija na Sveučilištu u Leedsu, a svoje slobodno vrijeme, kojeg nema napretek, provodi u teretani. I ne samo to, radi još u jednoj teretani kao zdravstveni savjetnik.

Ova 21-godišnjakinja trenira šest puta tjedno i slijedi strogi plan vježbanja i prehrane kako bi bila u najboljoj formi. 

"Jednog sam dana trčala u teretani na traci i primijetila djevojku koja je bila jako mišićava, ali i dalje ženstvena. U tom sam trenutku sama sebi rekla: želim izgledati tako! Nakon te odluke, moj se život u potpunosti promijenio. Promijenila sam prehranu, krenula trenirati više i sada se natječem na bodybuilding natjecanjima", ispričala je.

U početku si natjecanja nije mogla priuštiti, a i oduzimala bi joj puno vremena zbog obveza na fakultetu koje je imala, no na nagovor osobnog trenera, s dobrom je organizacijom sve uspjela. 

"U svibnju prošle godine počela sam se pripremati za svoje prvo natjecanje koje se održalo četiri mjeseca kasnije, na kojem sam i pobijedila", pohvalila se uspjehom.

Njeno se razmišljanje o treningu u potpunosti promijenilo otkako se počela natjecati, kao i njezin oblik tijela. 

"Trenutno sam u fazi izgradnje tijela i imam 62 kilograma. Moj je unos kalorija veći, a kardio vježbe smanjene kako bih do sljedećeg natjecanja mogla nakupiti još mišića", rekla je.

"Radujem se novim ciljevima u ovoj godini. Zapamtite, sve se može kad se hoće i uz mnogo obaveza u danu", poručila je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.