Slavna skijašica priznala da su je posramljivali jer je "previše mišićava"

OLIMPIJKA Lindsey Vonn nikad se nije sramila pokazati tijelo u izazovnim komadima odjeće, ali zbog toga je puno puta bila na meti kritika.

36-godišnja umirovljena skijašica priznala je da je često dobivala savjete da ne bi trebala nositi odjeću kao i modeli.

"Mnogi ljudi su mi govorili da ne bih trebala nositi ovo ili ono jer mi ne stoji. Ili da sam "previše mišićava" za neki komad. Neću reći tko, ali od mnogih sam to čula", izjavila je Vonn za Alexa magazin.

Negativnosti je odlučila ignorirati i nositi ono što joj se sviđa. U posljednje dvije godine, otkako se umirovila, njezino tijelo se promijenilo i sada sluša drugačija mišljenja.

"Puno sam mršavija. Sport kojim sam se bavila je specifičan i zahtijeva da su žene veće. Sad mi govore da sam u formi života. To je točno i nije jer više ne treniram za profesionalno bavljenje sportom, već da bih imala kondiciju", pojasnila je. 

U listopadu prošle godine našla se na udaru trolova zbog fotografija u kupaćem kostimu. Uzvratila im je.

"Ja sam također normalna osoba i nekad se opustim, trbuh mi naraste i na mojoj guzici se može vidjeti celulit. Ipak, uvijek se sjetim kako mi je moje tijelo pomoglo da ostvarim nevjerojatne stvari", napisala je Vonn pa dodala:

"Ponosna sam na to koliko sam jaka i sretna zbog sebe. Mogu vam obećati da nikad neću fotošopirati svoje tijelo, a ponosna sam i što nikad nisam imala niti jednu plastičnu operaciju. Nema botoksa, filera ni mini operacija. Doslovno ništa. Ja sam 100% prirodna i 100% Lindsey. Zato šaljem poruku svima koji se ne osjećaju dobro zbog svog izgleda: ostanite snažni, ostanite zdravi i volite sebe bez obzira na to što hejteri govore. Posebno hvala svima koji su me podržavali!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.